Фабио Лима и Асен Чандъров отпаднаха от групата на Левски за мача с Хебър


FUTBOL-TV

Фабио Лима и Асен Чандъров отпаднаха от групата на Левски за мача с Хебър

Фабио Лима и Асен Чандъров ще пропуснат домакинския мач на Левски от българското първенство по футбол срещу Хебър, но Асен Митков е възстановен и може да играе. Това стана ясно от обявената разширена група на "сините" днес. 

Бразилецът Лима има само девет минути за Левски от началото на сезона, записани като резерва срещу Локомотив София на старта. Чандъров бе на пейката срещу Лудогорец в последния кръг, но така и не записа дебютния си двубой. 

Асен Митков също бе контузен след мача с Локо София, но се възстанови за домакинството срещу Крумовград и влезе накрая, за да вземе участие в последния гол. Той изведе Мустафа Сангаре, който пък асистира на Александър Колев. След това той игра 14 минути при загубата срещу Лудогорец. 

Група на Левски: Пламен Андреев, Матей Маркович, Патрик-Габриел Галчев, Алдаир, Кристиан Димитров, Кристиан Макун, Келиан Ван Дер Каап, Майкон, Вендерсон Цунами, Клемент Икенна, Карлос Охене, Патрик Мислович, Асен Митков, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Евертон Бала, Александър Колев, Мустафа Сангаре и Преслав Бачев. 

  Сподели
26