Сираков не отговарял на обаждания от ЦСКА


FUTBOL-TV

Сираков не отговарял на обаждания от ЦСКА

Босът на Левски Наско Сираков не е отвърнал на няколкото обаждания от представители на ЦСКА заради казуса с мястото и датата на Вечното дерби.

От "Армията" са звънели на "синия" бос, за да обсъдят горещата тема. Той обаче се е направил на разсеян и не благоволил да отговори.

Впоследствие от ЦСКА са осъществили контакт с други важни фактори в Левски.

Новината за мълчанието на Наско ядоса безкрайно "армейските" фенове в социалните мрежи от цяла България. Някои търсят под дърво и камък мобилния номер на Сираков, "за да го изненадан с поздрав".

"Червените" началници останаха разочаровани от новината, че вечното дерби ще се играе на 14 септември на "Герена" без публика на гостуващия отбор. Клубът пусна декларация, в която обвини БФС в синьо пристрастие и обеща да обжалва решението пред Апелативната комисия.

Агенция "Блиц" информира, че ЦСКА ще търси директна среща с кмета на София Васил Терзиев. Както е известно, БФС имаше вариант мачът с Левски да се играе на 25 септември, сряда. Столичната община обаче категорично отхвърли вероятността битката между "сини" и "червени" да се проведе в делничен ден.

В Борисовата градина не се отказват и ще продължат да настояват за промяна. В ЦСКА не изключват вероятността да се случи чудото и да има нова дата за срещата, макар и това да изглежда почти невъзможно в момента.

  Сподели
36