Левски няма да има проблеми срещу Хебър


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Хебър

Левски - Хебър
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 23.08.2024 г.
Час: 21:15


Левски приема Хебър на "Герена" в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Сините" загубиха първи мач през сезона, след като отстъпиха в Разград с 0:1 през миналата седмица. След двубоя от "Герена" се оправдаха със съдиите, като обявиха, че не искат Георги Кабаков на мачовете си. Очакванията са, че Левски ще след тази загуба, сега Левски ще се върне на пътя на победите - пробвайте знак 1.

Нападателят на Левски - Мустафа Сангаре успокои треньорския щаб, след като се включи на пълни обороти в заниманията от началото на седмицата. Французинът на няколко пъти пострада след удари от играчи на Лудогорец при загубата с 0:1 в Разград, като се наложи да му се оказва лекарска помощ, но той стисна зъби и не се наложи да бъде принудително заменен. С привичната си усмивка таранът проведе тренировката на "Герена“.

Крилото Фабио Лима също вече тренира на пълни обороти и с основната група на Левски. Той получи травма в началото на сезона и пропусна последните срещи на “сините". Бразилецът се появи като смяна срещу Локомотив София, но след това пропусна всички останали двубои на столичани. Твърде вероятно е Лима да бъде на разположение за предстоящата среща с Хебър или най-късно за следващия мач на столичани, който е срещу Спартак във Варна.

За момента единствените играчи с проблеми в лагера на Левски остават Илиян Стефанов и Иван Андонов. Атакуващият футболист започна занимания с топка след операцията на коляното, докато вратарят все още изпитва болки в китката, което не му позволява да се готви нормално.

"Асен Митков е добре, ще е на линия. Фабио Лима - нека днес мине тренировката, нямаме контузени. Трима трябва да отпаднат. Рано или късно трябва да кажем на някой, че отпада от групата, на друг - че няма да играе, това е част от треньорската професия. Имаме право на само пет смени, няма как да влязат десет човека, не се притеснявам от това. Утре ще бъде коренно различен мач, в Разград играхме срещу най-добрите футболисти в България, утре ще е различен мач и очаквам да се представим така, както досега се представяхме в домакинствата", заяви Станислав Генчев на пресконференцията преди мача.

В лагера на Хебър няма проблеми с контузени или наказани футболисти, но от треньорския щаб може и да направят промени, в сравнение със загубата от Ботев Пловдив преди седмица.

"Първо трябва да се промени това, че ако имаме ситуации а гол, каквито имаме във всеки един мач, трябва поне 50% да реализираме. Днес, ако бяхме вкарали един гол, отборът на Ботев щеше да изглежда по съвсем друг начин. През първото полувреме чисто положиние изтърва нашият футболист Уилям. Ако беше вкарал, ставаше 1:0 за нас и мачът отиваше в друго русло. Но да се надяваме, че скоро ще започнем да реализираме положенията, които създаваме - поне 30-40% - за да печелим точки. Трябват ни голове", сподели Веселин Великов.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ХЕБЪР 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
21