Арда пусна билетите за мача с ЦСКА и обяви: Няма да допускаме фенове на гостите


FUTBOL-TV

Арда пусна билетите за мача с ЦСКА и обяви: Няма да допускаме фенове на гостите

Арда пусна в продажба билетите за предстоящото домакинство на ЦСКА от 6-ия кръг на шампионата.

Пропуските за мача на "Арена Арда“ в Кърджали са на цени от 10 и 20 лева, като домакините предупредиха, че на стадиона няма да се допускат фенове с артикули на "армейците“ заради наказанието без публика, което изтърпява ЦСКА.

Ето какво гласи пълното съобщение на клуба от Кърджали:

"Важна информация за продажбата на билети за АРДА и ЦСКА!

Уважаеми фенове на АРДА, тази събота 24 август от 19:00ч. на АРЕНА АРДА ще се играе срещата от 6-ти кръг наefbet ЛИГА между отборите на АРДА и ЦСКА. Поради наказание за гостуващата агитка, няма да бъдат пускани в продажба на билети за сектор "Г“. Също така бихме искали да Ви информираме, че след проведена среща на полицията и представители на БФС, този двубой е определен като рисков. Поради тази причина на стадиона НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ФЕНОВЕ С ФЕН АРТИКУЛИ НА ЦСКА(ШАЛ,ШАПКА, ФЛАНЕЛКА). На цялата територия около и в стадиона ще има сериозно полицейско присъствие, за да се избегнат евентуални провокации по трибуните.

Приканваме всички фенове на АРДА да закупят билети предварително, за да няма струпване на касите преди началото на мача. Касите на АРЕНА АРДА ще работят със следното работно време:

ПЕТЪК (23 август) от 10:00 – 17:00ч

СЪБОТА(24 август) от 10:00ч до края на първото полувреме

Цените на билетите са следните:

СЕКТОР "А“ ЛОЖА – 20лв

  Сподели
22