ЦСКА близо до подпис с централен защитник


FUTBOL-TV

ЦСКА близо до подпис с централен защитник

ЦСКА работи по привличането на още един централен защитник, твърди "Тема Спорт". През лятото армейците вече взеха Лумбард Делова, който играе на тази позиция. Конкуренцията там обаче все още не е на нужното ниво, тъй като опциите са само три.

Освен футболист №1 на Косово за 2023 година, другите двама са Християн Петров и Браян Кордоба. При контузия или наказание на някого, двойката в ядрото на ариергарда остава без алтернатива.

Изпълнителният директор Филип Филипов е пътувал специално за да наблюдава изявите на централен защитник, но все още не е ясно дали преговорите за него ще бъдат доведени до позитивен изход. Фичо и в момента е в чужбина за да гледа играчи, а същото се отнася и за главния скаут Иван Славов.

В ЦСКА форсират селекцията в края на трансферния период, но множеството висящи въпроси в момента са поредният фактор, който спъва този процес.

Съвсем скоро се очаква тимът да има нов треньор, а, както е известно, вече именно наставникът има решаваща дума за новите играчи. Изпълнителните директори, които пък трябва да доведат въпросните попълнения, също може да си тръгнат при провал в следващите два мача.

  Сподели
42