Орманджиев коментира Стипич: Не е редно да даваме оценка след едва 2 месеца работа


FUTBOL-TV

Орманджиев коментира Стипич: Не е редно да даваме оценка след едва 2 месеца работа

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира пред "Тема спорт" случващото се в клуба в последните седмици. "Червените" записаха серия от лоши резултати в началото на сезона, като до момента имат само 1 победа и 3 загуби в актива си. Босът заяви, че е наясно, че търпението на феновете започва да се изчерпва, но в същото време заяви, че клубът е едва в началото на новия си проект и ще трябва време, преди да стигне до върха.

"Наясно сме с лошите резултати и слабата игра, от което всички ни боли. Работим обаче на максимални обороти това да се промени и сме уверени, че ще успеем да изградим силен и стойностен отбор. Колкото до треньорската рокада – не смятаме за редно след едва 2 месеца и 4 мача да даваме крайни оценки на работата на треньора. Това е дългосрочен процес, в който ние започнахме да градим всичко от основата. Трудно е за кратък период от време да стигнем до върха на къщата", заяви Орманджиев.

"Вече ви казах – ние знаехме, че в началото ще страдаме. Гоним изграждането на една стабилна основа, което става бавно. Допускаме грешки и го осъзнаваме. Феновете са ядосани – и това осъзнаваме. Разбираемо е. Знаем, че и търпението към нас се изчерпва. Но работим честно и отговорно, понасяме много критика, което изисква голяма воля и търпение, но го правим в името на ЦСКА. Защото ни е болно всяка година да има големи очаквания и после големи разочарования. Пътят е дълъг и не би следвало в самото му начало да даваме крайни оценки. Въпреки това сме наясно, че следващите два мача ще са определящи, независимо дали ни харесва или не", допълни шефът.

  Сподели
25