Проблем за треньорския щаб на Левски


FUTBOL-TV

Проблем за треньорския щаб на Левски

Централният нападател на Левски Мустафа Сангаре е с проблеми от гостуването на Лудогорец. Той получи травма още през първата част на двубой.

Мощният таран обаче стисна зъби и остана на терена 76 минути, преди да бъде заменен от бразилеца Евертон Бала. В Разград французинът за първи път започна като титуляр. Преди това той неизменно се появяваше на терена от резервната скамейка и в първите 4 кръга вкара 3 гола.

Следващият двубой на сините е в петък, 23 август. Тогава те приемат Хебър. Двубоят на "Георги Аспарухов“ започва в 21:15 часа. Лекарският щаб ще направи всичко възможно Сангаре да бъде на разположение на треньора Станислав Генчев за него.

Днес Левски започва подготовка за мача. Очаква се за него да бъде готов Фабио Лима. От началото на кампанията бразилското крило е преследвано от травми.

Левски пък прави всичко възможно до затварянето на трансферния пазар да преотстъпи халфа Патрик Мислович. Словакът не попадна в групата на сините за гостуването на Лудогорец – ясен знак, че Генчев не планира да разчита на него, пише "Тема Спорт".

  Сподели
29