Генчев: Едва ли има  фен на Левски, който е щастлив, че загубихме


FUTBOL-TV

Генчев: Едва ли има  фен на Левски, който е щастлив, че загубихме

Старши треньорът на Левски – Станислав Генчев определено не остана доволен след поражението от Лудогорец с 0:1, което бе първо през сезона на "сините“. Бившият наставник на разградчани остана на мнение, че отборът му е бил нервен и съжали, че Левски не е успял да отбележи гол срещу разградчани .

"Едва ли има  фен на Левски, който е щастлив, че загубихме. Това не бе най-добрият ни мач. Бяхме плахи през първото полувреме. Последните минути на първата част показахме какво можем и започнахме добре втората част. Тогава беше добър момент да вкараме гол, защото имахме чисти положения пред Алекс Колев и Алдаир. Получи се нервен двубой без добри ситуации“, започна Генчев.

"Идваме тук и играем по този начин. Не ме интересува срещу кого играем, искаме да показваме нашия си стил, да играем офанзивен футбол и да вкарваме голове. Имаме нужните изпълнители да отбележим гол. Най-много съжалявам, че не отбелязахме“.

"От първата до 90-ата минута трябваше да запазим концентрация. Лудогорец има класни изпълнители, като има дадеш няколко ситуации, ще ти вкарат гол. Трябва да бъдем концентрирани докрай и в нападение, и в защита“.

"Аз съм доволен от Мустафа Сангаре и Алекс Колев. Колкото повече време играят заедно, толкова повече ще им се подобри синхрона. От нататък ще се подобрява техния синхрон и ще стават още по-опасни за противниковите отбрани“.

"Захари Сираков за 3 дни не може да направи сериозни проблеми. Лудогорец трудно ще направи два слаби мача. Единствено съжалявам, че не отбелязахме гол, на никого не му е приятно да губи. Има грешки, които допуснахме и трябва да изчистим. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за мача с Хебър“, завърши Генчев в ефира на Диема.

  Сподели
19