ЦСКА ще вземе минимална победа от акулите


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе минимална победа от акулите

ЦСКА - Черноморец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 13.08.2011
Час: 20:00
Съдия: Георги Йорданов

ЦСКА приема Черноморец Бургас на своя стадион “Българска армия” в мач от 2-ри кръг на родната “А” група. “Армейците” са сочени за фаворит в срещата, с оглед на добрите им изяви и най-вече спечелената Суперкупа на страната.

Старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо е готов за пореден път да вгорчи живота на “червените”, както го е правил и преди, но като наставник на вечния съперник – Левски и други отбори. Радостното за Димитър Димитров е, че няма контузени футболисти след двубоя от първия кръг, като единствено Рикардо Асис тренира на облекчен режим през седмица. Младежките национали – Ник Дашев, Борислав Балджийски и Георги Терзиев не тренираха с отбора през седмицата и тяхното участие също е под въпрос.

Херо заяви, че "армейците" са фаворити в срещата, но той познава силните и слабите им страни и бургазлии могат да ги изненадат.

"ЦСКА и Левски са по-особен дразнител, но при нас подготовката върви нормално и се надявам на успех. Смятам, че ЦСКА ще се отнесе сериозно към мача с нас. По отношение на нашия отбор Лоривал Асис започна да тренира с нас почти на 100%, но няма да рискуваме с него в този мач. Успяхме да картотекираме френския краен защитник Жереми Фо-Поре и ще мога да разчитам на него. Чакаме работната виза за Ибрахим Ака, като се надявам до следващия домакински мач с Локо Пловдив всичко да бъде уредено. При Майкъл Тевия също има някакви проблеми с работната виза и ще трябва да изчакаме определен срок”, заяви Димитров.

Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов няма проблеми с контузени или наказани футболисти. Очаква се наставникът да излезе с най-доброто, с което разполага в мача с Черноморец.

Словенският защитник Денис Халилович подписа договр с 31-кратните шампиони на страната, но въпреки това няма да може да дебютира за "червените". Той и Жуниор Мораес тренираха отделно от своите съотборници. В групата за мача с "акулите" попаднаха същите футболисти, на които Радуканов разчиташе и в първия мач срещу Локомотив София (спечелен с 2:1).

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

20 юли ЦСКА - Апоел Кирят Шмона 1:1 (Приятелска среща)
23 юли ЦСКА - Де Граафшап 0:3 (Приятелска среща)
24 юли ЦСКА - Зонсбек 2:1 (Приятелска среща)
30 юли Литекс - ЦСКА 1:3 (Суперкупа на България)
07 август Локомотив София - ЦСКА 1:2 (А група)

Черноморец:

20 юли Черноморец - Созопол 2:0 (Приятелска среща)
23 юли Черноморец - Несебър 4:1 (Приятелска среща)
27 юли Черноморец - Черно море 2:2 (Приятелска среща)
30 юли Черноморец - Сливен 3:0 (Приятелска среща)
06 август Черноморец - Калиакра 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Черноморец

66 мача
45 победи за ЦСКА
13 равенства
8 победи за Черноморец
Голова Разлика: 172:54 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.20
Равен - 5.50
Черноморец - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.22
Равен - 5.50
Черноморец - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
272