Черно море и Левски няма да се победят


В. Мухарски

Черно море и Левски няма да се победят

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 13.08.2011
Час: 18:00
Съдия: Таско Тасков

Левски гостува на Черно море във Варна, в мач от 2-ри кръг на родната “А” група. “Моряците” нямат победа над столичани вече 33 години за първенство и сега на всяка цена ще търсят 3-те точки с оглед и на амбициите на отбора.

Наставникът на Черно море Стефан Генов желае тимът да участва в евротурнирите през следващия сезон. Наставникът е проучил в детайли Левски и е подготвен за противодействие.

“Имаме своите шансове да победим. Гостите направиха силна селекция и разполагат с няколко ключови футболисти в състава си. Настроението в съблекалнята ни е приповдигнато. Дори момчетата чакат с нетърпение този двубой. Вече сме освободени психически, след като тръгнахме с победа в новото първенство. Опасността на Левски ще дойде от Иван Цветков, Христо Йовов и Владимир Гаджев. Тримата са основни двигатели в Левски и може да ни създадат доста проблеми", смята Стефан Генов.

Треньорът на морето ще може да разчита на капитана Георги Илиев, който се завръща в състава след контузия. Варненци разкриха, че в клуба върлува вирус. Ръководството на отбора са на мнение, че ще опазят играчите преди важния мач със “сините”. По време на срещата от първия кръг с Монтана Даниил Ратников е имал проблеми на полувремето, а ден по-рано Росен Колев и Мирослав Манолов са вдигнали температура. Веселин Марчев и Тодор Колев със сигурност пропускат срещата.

След успеха на старта в първенството с минималното 1:0 над Славия в понеделник, възпитаниците на Георги Иванов заминаха за Варна без Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, които са контузени, и без наказания Тони Калво. Добрата новина за Гонзо и компания е завръщането на Иво Иванов, който със сигурност ще е титуляр и ще си партнира с Ларс Рисп в центъра на защитата. Освен него, Мариан Огнянов също има шанс да попадне в стартовата 11-торка. Сержиньо Грийн има лека травма след мача със Славия, но няма да има проблем да е на линия за двубоя с “моряците”.

Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

18 юли Славия - Черно море 1:0 (Приятелска среща)
20 юли Черно море - Септември 2:0 (Приятелска среща)
23 юли Черно море - Светкавица 0:2 (Приятелска среща)
27 юли Черноморец - Черно море 2:2 (Приятелска среща)
06 август Черно море - Монтана 2:0 (А група)

Левски:

16 юли Левски - Словачко 0:0 (Приятелска среща)
19 юли Левски - Ашдод 1:1 (Приятелска среща)
28 юли Левски - Спартак Търнава 2:1 (Лига Европа)
04 август Спартак Търнава - Левски 2:1 - 5:4 сл. дузпи (Лига Европа)
08 август Левски - Славия 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - Левски

93 мача
13 победи за Черно море
26 равенства
54 победи за Левски
Голова Разлика: 181:76 за Левски


Коефициенти от bet365:
Черно море - 3.40
Равен - 3.25
Левски - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Черно море - 3.40
Равен - 3.30
Левски - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
234