Стоян Колев: В ЦСКА са задължени да вземат трите точки от мача срещу Славия


FUTBOL-TV

Стоян Колев: В ЦСКА са задължени да вземат трите точки от мача срещу Славия

Бившият вратар на ЦСКА Стоян Колев сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата среща на "червените" със Славия. Той коментира и конкуренцията под рамката на вратата на "армейците" и привличането на национала Иван Дюлгеров.

"В ЦСКА са задължени да вземат трите точки от този двубой. С оглед на представянето до този момент и най-вече резултатите играчите на Томислав Стипич трябва да вземат победата в тази среща. Ще бъде интересно и в никакъв случай Славия не бива да бъдат подценявани. Момчетата трябва да бъдат внимателни. Вероятно след онова поражение от Спартак Вн с 3:0 като гост психологическото състояние не е на най-високо ниво.

Не съм вътре в отбора, но след такива поражения настроението е минорно. В крайна сметка тези играчи трябва да се вдигнат и да продължат напред. Славия е отбор, който може да изненада всеки. Случвало се е много пъти през годините. Радващо е, че на вратарския пост се вдигна доста конкуренцията.

В ЦСКА има двама силни вратари с добри качества. Винаги е добре да се работи и да имаш конкуренция. Иван Дюлгеров е национал на България, а от друга страна Густаво Бусато се превърна в изключително важна фигура в ЦСКА през последните няколко години. Вижда се неговото израстване и ролята му в отбора. От тази гледна точка може да кажем, че ЦСКА разполага с двама прекрасни вратари", каза той.

  Сподели
25