Вальо Илиев: Мога да се гордея с момчетата


Н. Гавазов

Вальо Илиев: Мога да се гордея с момчетата

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след болезненото отпадане на "червените“ от Пафос в третия кръг на Лигата на конференциите.

"Мога само да се гордея с тези момчета, с всеки в тази съблекалня, с моя щаб. Просто и единствено мога да поздравя отбора си, заслужаваха победата, играхме над 50 минути с човек по-малко, за съжаления не ни достигнаха 20 секунди, но съм убеден, че ни чакат добри времена“, започна Илиев.

"Момчетата играха с достойнство, независимо от резултата, отборът няма от какво да се срамува. Това са поредните изпитания за нас и трябва да ги преодолеем. Няма да се отчая и да навеждам глава, предстои ни следващ мач, следваме си нещата по план“, добави наставникът на "червените“.

"Аз не искам да изпадам в подробности и да коментирам съдиите, предпочитам да се фокусирам върху тактическите неща в моя отбора, но ако трябва да кажа с едно изречение: "Така се прави“. И за мен и за момчетата това е сериозен опит, изключителен опит“, продължи Илиев.

"Сблъскваме се с отбори, които имат много добра организация и страхотни бюджети. Казах на момчетата, че от този мач можем само да спечелим. Наистина показаха голямо сърце. Дори с човек по-малко се защитавахме добре и контролирахме мача, но такъв е футболът“, завърши Валентин Илиев.

  Сподели
19