От Лудогорец дават два сектора на левскарите за мача в Разград


FUTBOL-TV

От Лудогорец дават два сектора на левскарите за мача в Разград

Феновете на Левски изкупиха предоставените им билети за гостуването на Лудогорец. Двата клуба обаче се споразумяха на привържениците на “сините" да бъде предоставен и Сектор “А" на “Хювефарма Арена".

"Билетите за гостуването на Лудогорец от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба са изчерпани. Поради големия зрителски интерес към срещата и взаимното уважение между ръководствата на двата клуба, ПФК Лудогорец ще отвори за "сините" привърженици сектор "А" на стадион "Хювефарма Арена“. Пропуските ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за "сините“ привърженици на стадиона четири часа преди началото на двубоя. Цената на пропуските е 15 лева.

По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни влизането през входовете на стадиона в Разград. ПФК "Левски“ призовава всички свои привърженици, които ще подкрепят любимия отбор в Разград да покажат отново европейско поведение по време на срещата с "Лудогорец“. Мачът е на 17 август, събота от 21:15 часа на стадион "Хювефарма Арена“ в Разград.

  Сподели
24