Лудогорец се извини за фиаското


Н. Гавазов

Лудогорец се извини за фиаското

Лудогорец използва социалните мрежи, за да поднесе своето извинение към феновете си след снощната катастрофална загуба от Карабах в мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите“ катастрофираха срещу азербайджанския първенец със 7:2 и се простиха с шансовете си за продължаване напред в най-престижния европейски клубен турнир.

Поражението се оказа домакински антирекорд в историята на българския футбол в евротурнирите. Досега никога роден тим не бе допускал седем попадения във вратата си в среща на родна земя. Досегашното най-негативно постижение бе на Локомотив (София), който през 1977 г. в турнира за КНК губи с 1:6 от Андерлехт.

Други домакински поражения с пет гола разлика имат още Славия, който губи с 0:5 от Партизан за Купата на УЕФА през 1988 г. и Литекс, който записва същото поражение от Спартак (Москва) през 1998 г.

"Благодарим ви за горещата подкрепа! Благодарим и на тези, които показаха как се обича отбор в тежки моменти. Извинявайте! Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни. Само Лудогорец!“, написаха от клуба.

  Сподели
30