Лудогорец търси отбор на бразилец


Н. Гавазов

Лудогорец търси отбор на бразилец

Опитите на Лудогорец да привлече национала Георги Русев означават със сигурност едно нещо – в клуба не планират да разчитат повече на Раи Насименто и вече му търсят нов отбор, това твърди "Тема спорт“. И се очаква до затварянето на трансферния прозорец да бъде продаден.

Бразилецът не е картотекиран за евротурнирите, а наред с това все още не е записал и мач в Първа лига. До момента през кампанията 26-годишният флангови нападател е изиграл един-единствен мач, но за дублиращия отбор във Втора лига. Той започна като титуляр при гостуването на ЦСКА 1948 II, спечелено с 2:1. Раи престоя на игрището 76 минути, като отбеляза едно от попаденията.

Крилото не успява да впечатли треньора Георги Дерменджиев. И не хваща ръка дори когато специалистът има проблеми с окомплектоването на състава. Лудогорец изпадна в такава ситуация преди реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Карабах, игран късно снощи в Разград. За него Дерменджиев не можеше да използва контузения Бърнард Текпетей, както и наказания Кайо Видал.

  Сподели
41