Легенда на Левски: Имаме победи в Разград, защо отново да не спечелим?


FUTBOL-TV

Легенда на Левски: Имаме победи в Разград, защо отново да не спечелим?

Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели пред "Мач Телеграф", че е останал доволен от победата над Крумовград с 3:0 и разкри своите очаквания за двубоя с Лудогорец. Той посочи какво ще бъде ключово в предстоящата среща, ако тя не бъде отложена.

"Левски изигра един много хубав мач. Момчетата вървят във възходяща линия и това е радващо. Футболистите показват бърза игра и това определено се харесва на феновете. Доста по-малко са пасовете назад, а в същото време са повече тези в дълбочина.

Търсят се постоянно ситуации, когато противникът не е добре построен и се създават по този начин опасности пред вратата му. Търсят се пространства и чрез тях падат и головете.

Това го показва и статистиката. Левски е вкарал 15 гола за 4 мача. В срещата с Крумовград липсваха опасностите пред вратата им през първото полувреме. Реално след гола за 1:0 имаше леко отстъпление. Играчите се успокоиха, но през второто полувреме картината на терена се промени. Особено след влизането на Мустафа Сангаре и Марин Петков.

В атака се изостри много ситуацията. Имаше много опасности пред вратата на Янко Георгиев, а освен това Сангаре се отчете с гол и асистенция. Марин също даде асистенция за 2:0. Сангаре водеше отбора към победата с добрата си и бърза игра. Алекс Колев също заслужава похвали", започна легендарният нападател.

"Левски атакуваше опасно по фланговете, но понякога зоните отзад оставаха свободни. Закъснява се с покриването от централните бранители. Трябва да се обърне внимание на това. Като цяло оценката ми за представянето на момчетата е висока. Ел Джемили и Асими Фадига не бяха на познатото високо ниво, което демонстрираха от началото на сезона, но има и такива мачове.

В предходните срещи те играха много силно и вкараха голове. Някои хора казват, че тези първи четири мача са били срещу по-слаби отбори и се надявам да не са прави. Сега по програма предстои мач с Лудогорец в Разград при условие, че не го отложат заради ангажиментите им в Европа.

Те са в добро състояние и в този двубой Левски трябва да покаже силна игра и да спечели. Радвам се, че феновете бяха на стадиона и подкрепяха отбора. Ако "сините" продължават в този дух, трибуните ще бъдат още по-пълни", заяви той.

"В Разград ще бъде трудно, но сега Левски има самочувствие и е набрал скорост. Момчетата демонстрират хъс и желание и това води до успехи. Така ще бъде и срещу Лудогорец. Левски има победи в Разград и може отново да спечели.

"Сините" ще направят всичко възможно да победят. Играчите ще се вложат максимално, защото знаят колко е голям залогът в този двубой. Трябва да демонстрират отново добрата игра. Естествено, че трябва да бъдат концентрирани и да се възползват от всяка една възможност. Дано имат късмет и трите точки да бъдат спечелени от играчите на Станислав Генчев", завърши Вълчев.

  Сподели
39