Крушарски е недоволен от Любо Пенев?


Н. Гавазов

Крушарски е недоволен от Любо Пенев?

Локомотив Пловдив победи Берое с 2:0 В Стара Загора, но това явно не бе достатъчно, за да зарадва клубния бос Христо Крушарски. Бизнесменът, който има и завод под Аязмото, бе бесен от играта на тима. След края на срещата той бе в компанията на своя съветник по спортните въпроси Чавдар Цветков. Двамата коментираха на глас с други около себе си слабото представяне на черно-белите. Крушарски бе недоволен от вътрешните халфове, хората, които трябваше да връзват играта – Георги Каракашев, Христо Иванов, Ивайло Иванов. Влезлият като резерва Мартин Петков също "падна на мушката“ на собственика.

Видимо ядосан, той не влезе при отбора в съблекалнята, не поздрави и старши треньора Любослав Пенев. Христо Крушарски привика за кратък разговор спортния директор Илко Пиргов, който после на свой ред разговаря с наставника.

Въпреки първата победа като гост, продукцията не се понрави на ръководните фигури на "Лаута“. Дали ще има някакви по-строги мерки, може само да гадаем, но типичното чувство за хумор у Крушарски се бе изпарило. Бесен той се качи в джипа си и отпраши от стадиона под Аязмото.

Иначе програмата сега е сходна с тази преди година. До четвъртия кръг Локо пак имаше дерби с Ботев (1:1 тогава, 2:2 сега) и сблъсък с Левски на "Лаута“ (спечелен тогава с 2:1 и загубен сега с 0:2).

Недоволство имаше и сред феновете на Берое. Те си тръгнаха от стадиона веднага след втория гол на смърфовете в 88-ата минута. В пореден мач на терена бе само един българин – Стефан Гаврилов, което отново бе констатирано от запалянковците.

В ложата бе последното ново попълнение на Локо Пловдив – Марсилио Силва, който бе в компанията на своя агент. Смърфовете трябва да оправят документите му, за да го картотекират за следващия мач. Добрата новина в случая е, че той е следващия понеделник – 19 август, срещу Черно море на "Лаута“.

Вратарят на черно-белите Мартин Луков е с леки болежки от двубоя под Аязмото.

  Сподели
64