Великов: Арда бе господар през първото полувреме


Н. Гавазов

Великов: Арда бе господар през първото полувреме

Старши- треньорът на Хебър Веселин Великов говори след поражението от Арда с 1:2 в Кърджали в мач от  четвъртия кръг вefbet Лига. Той заяви, че тимът е играл добре само през второто полувреме, но според него 45 минути не стигат. Великов заяви, че теренът на стадион "Георги Бенковски“ ще бъде готов едва след 30 дни.

"Отборът на Арда беше пълен господар през първото полувреме. През второто играхме добре, имахме ситуации, които не ги взехме. Ако се бяхме възползвали от ситуациите, можехме да стигнем и до точка“, заяви той.

"В съблекалнята си говорех на полувремето с момчетата да играем агресивен футбол. Правим някои корекции, които дават резултат, но едно полувреме наистина е твърде малко“, каза още той.

"Надявам се в следващите мачове да играем по начина, по който играхме днес през второто полувреме. Набил Макни е футболист, който има влияние в нашия отбор. Той се включва и в халфовата линия. Целият отбор заслужава аплодисменти за играта. До 30 дни ще стане теренът и ще се завърнем в Пазарджик. Нуждаем се от футболисти на 2-3 позиции“, заяви той.

  Сподели
21