Ангел Рангелов: Класирането ни за третия кръг не е случайно


Н. Гавазов

Ангел Рангелов: Класирането ни за третия кръг не е случайно

Почетният президент на ЦСКА 1948 – Ангел Рангелов – коментира представянето на отбора в евротурнирите.

"За мен това класиране в третия кръг не беше случайно. ЦСКА е оставил доста традиции в Европа. Съвсем очаквано беше, но на следващите етапи ще е по-трудно. Мисля, че ще трябва да се вземат някои играчи. Някои по-качествени, защото имаме доста млади футболисти в отбора, а те нямат нужния опит. Нямат класата, защото са много млади и не са се обиграли както трябва.

Пафос е много сериозен отбор. Разполагат със силни играчи и няма да е никак лесно срещу тях. Трябва да се вземат спешни мерки и мисля, че Вальо Илиев и ръководството са помислили над този въпрос. Дано успеят и да ги картотекират на време. Трябват двама или трима с опит. Двама в средата и един централен нападател, който да движи играта в нападение. Човек, който да има синхрон с халфовете.

Имаме и едно много силно момче на вратата и не разбирам защо не го взимат в националните гарнитури. Трябва да се дава шанс на това момче и да върви нагоре.

Като цяло и в отбрана имаме проблеми. Трябва ни човек, който да е като Елитон. Трябва опит в защита. Той умееше да играе отлично с глава и беше бърз.

Подмладяваме отбора, но само с млади момчета трудно ще се постигат успехи. За мен не беше правилно да се отлага сега срещата със Септември. Този мач щеше да подобри игровата подготовка на отбора. За мен този двубой трябваше да се изиграе“, заяви Рангелов пред "Мач Телеграф“.

  Сподели
25