Бивш играч на Локо Пд: Тъжна вечер


Н. Гавазов

Бивш играч на Локо Пд: Тъжна вечер

Бившият футболист на Локомотив Пловдив – Стефан Драганов – изрази мнението си след загубата на "черно-белите“ с 0:2 от Левски. Чоната не спести упреците си към треньора Любо Пенев, който упорито налага сина си в титулярния състав, въпреки че е видимо неподготвен все още за подобна отговорност. Драганов е разочарован и от неуредиците около организацията на мача, заради която на официалната трибуна имаше повече гости от Левски, отколкото пловдивчани и легенди на Локомотив.

"Тъжна вечер. Публиката ни заслужава много повече! Благодарен съм, че бях допуснат в официалната трибуна, но да си там и да се чувстваш гост, е неприемливо. Не знам кой е разрешил да има над 30 човека от Левски, но да няма един бивш колега и да пратиш бивш президент на клуба на майната си е рецепта за загуба на автентичността ни.

Любо Пенев да спре с налагането на сина му (момчето не е готово още) това е. Локомотив Пловдив не е Горна Оряховица (нищо лично към този отбор). Нашите привърженици винаги са доказвали, че живеят с проблемите на хората, било то във вътрешен или световен мащаб, отбелязвайки исторически събития, агитации за набиране на средства за хора нуждаещи се от помощ и други инициативи (сигурен съм, че и Ботевистите имат подобни, но не следя техните платформи). Нашите го доказаха и с разпъването на трансперанти, но не мога да разбера едно – каква е тази любов с агитката на Левски. Да повтаряш обидни подвиквания след тяхната агитка към градския ни съперник, ни прави тесногръди. Ние сме жители на Пловдив – един от най-древните градове на света и за всички има място под слънцето тук: Локо, Ботев да не забравяме и другите ни професионални клубове Марица и Спартак. Мачът Ботев – Локо беше истински празник за града, а не война по улиците!“, написа Драганов в акаунта си във Фейсбук.

  Сподели
42