Тунчев след разгромната загуба: Не мисля, че разликата беше много голяма


FUTBOL-TV

Тунчев след разгромната загуба: Не мисля, че разликата беше много голяма

Старши треньорът на Арда – Александър Тунчев, сподели мнението си след поражението с 1:5 от Лудогорец в Разград. Наставникът на гостите посочи, че разликата между двата тима не е била много голяма.

"Не мисля, че разликата беше кой знае колко голяма, но просто Лудогорец беше много ефективен. Ние позволихме това да се случи. Много елементарни грешки и голове допуснахме.Такъв отбор като Лудогорец наказва. Дадеш ли им възможност, няма как да те пощадят. Надявам се да си вземем нужните поуки и да не ги допускаме тези грешки в следващите мачове. Доста нови футболисти имаме. Със сигурност ще ни трябва време", сподели Тунчев след мача.

"Със сигурност имаме нужда от още нови играчи, но за момента няма нищо конкретно. Работим с всичко налично и трябва по-бързо да влезем в час.

Мисля, че сме домакини на Хебър в следващия кръг. Този мач е в графа "задължителни". Ако в такива мачове не успяваме да побеждаваме ще бъде доста трудно. Надявам се, че ще изглеждаме коренно различно в следващия мач", изрази надежда Александър Тунчев в ефира на Диема. 

  Сподели
18