Дерменджиев: Ние сме в програма максимум


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Ние сме в програма максимум

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев коментира успеха с 5:1 срещу Арда. Наставникът на "орлите" говори още за предстоящото гостуване на Карабах в третия предварителен кръг на Шампионска лига, както и за спекулациите относно бъдещето си в клуба.

"Ние сме в програма максимум. Постигнахме това, което искахме. Този мач на нас ни беше необходим, за да може играчите психологически малко да се освободят и гледаме към Карабах", сподели Дерменджиев.

"Тука няма назидание, ние имаме достатъчно играчи, които да влизат. Понеже мачовете са много близо трябва да има и ротация. Няма никакъв проблем, ние имаме достатъчно добри играчи, които да са водещи и да бъдат капитани", каза още той.

"Разбира се, че трябва да вземем поука. Много пъти съм казвал, че трябва да има равномерно представяне, а не когато бием с 2:0 да мислим, че сме спечелили двата мача. Това са шампиони на държавите си, не са елементарни отбори, както мислят някои. Те си имат стилове на игра. Ние трябва да можем да се противопоставяме", допълни треньорът.

"Изобщо не ме интересува моята позиция. Аз съм дошъл да върша работа и за момента я върша добре. Който иска да говори тези спекулации и нека си ги слуша", заяви Дерменджиев.

"Ние играем през три дни такива мачове, навлизаме в една такава фаза, че отборът още повече подобрява функционалните си възможности. Мисля, че ще бъдем възстановени", завърши той в ефира на Диема.

  Сподели
18