Иван Дюлгеров: Като си в ЦСКА какви очаквания да имаш, освен да побеждаваш?


FUTBOL-TV

Иван Дюлгеров: Като си в ЦСКА какви очаквания да имаш, освен да побеждаваш?

Новият вратар на ЦСКА Иван Дюлгеров говори пред клубната телевизия на "червените“. Той даде интервю след първите си два мача с екипа на столичани, в които отборът загуби с 0:1 от Лудогорец и победи Хебър с 3:1. За тима, воден от Томислав Стипич, предстои гостуване на Спартак Варна.

"Първоначалните емоции бяха добри, вече свикнах с отбора, момчетата ме приеха добре. Има синхрон между нас с момчетата, които се познаваме от националния отбор. Има добър колектив в отбора и това ще ни помогне занапред да печелим повече точки и повече мачове“, започна Дюлгеров.

"ЦСКА за мен е най-големият отбор в България. Организационно сме на едно от най-високите нива в българския футбол. Тук сме да станем шампиони, не сме дошли да живуркаме и да бъдем на трето, четвърто или пето място. Целта пред ЦСКА е да бъдем шампиони“, заяви вратарят.

"Треньорът е доста емоционален, държи на дисциплината и колектива и както се видя от мачовете с Лудогорец и Хебър, не съм виждал нито един отбор да надиграе Лудогорец в Разград, това е благодарение на него, с неговата енергия, която прилага, ни помага да даваме 100% по време на мачове“, каза Дюлгеров.

"Имам много добри впечатления от треньора на вратарите, работим много добре с него, много хубави и здрави тренировки. От всеки треньор трябва да се учи всеки вратар и да вземе нещо. Ще опитам благодарение на него да израсна още повече“, заяви новият вратар на ЦСКА.

"Щом съм дошъл тук, значи съм бил готов да бъда първи избор при вратарите, има страхотна конкуренция с Густаво Бусато и Марин Орлинов. Това ще помага на отбора и на нас като вратари“, продължи Иван Дюлгеров.

"Очакванията ми за следващите мачове? Като си в ЦСКА какви очаквания да имаш, освен да побеждаваш всеки мач? ЦСКА играе само и единствено за победа. Връщаме се във Варна и там трябва да спечелим на всяка цена, независимо какво ще ни струва това“, сподели стражът.

"Когато от ЦСКА ти се обадят, няма как да откажеш на ЦСКА. Много е трудно. Каквито и друго оферти да имаш, може би това беше най-доброто за моята кариера и да помогна на отбора да стане шампион. Искам да бъда лидер, да помагам на отбора да печели възможно най-много точки и да стана шампион с ЦСКА“, завърши Иван Дюлгеров.

  Сподели
24