Левски ще постигне трета поредна победа


FUTBOL-TV

Левски ще постигне трета поредна победа

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 02.08.2024 г.
Час: 21:15


Левски гостува на Локо Пловдив на стадиона в парк "Лаута" в среща от 3-ия кръг на родния шампионат. След отличния старт на "сините" с две поредни и то доста сериозни победи, сега пред тях стои доста сериозен тест. Локомотив, воден от легендата на ЦСКА - Любо Пенев със сигурност ще искат да сложат край на добрата серия на Левски. Прогнозата на FTV и на Futbolbet обаче е знак 2.

Нападателят на Левски - Мустафа Сангаре тренира на пълни обороти вчера. "Сините" стартираха подготовката си за гостуването на Локомотив Пловдив, а французинът успокои треньорския щаб след тежкия удар, който получи в глезена при успеха над Ботев Враца. 25-годишният футболист обаче стисна зъби и доигра двубоя.

Заниманието пропуснаха вратарят Матей Маркович и крилото Фабио Лима. Хърватинът има проблем с врата, който не би трябвало да го извади от сметките за "Лаута", докато бразилецът ще пропусне мача с "черно-белите". Тренировки поднови Асен Митков, който заради травма не игра срещу Ботев Враца.

Преди началото на заниманието футболистите загряха във фитнеса. Тренировките днес и утре ще бъдат засекретени, тъй като тогава Станислав Генчев изготвя тактиката за мачовете и се отиграват различни заучени положения.

"Какво значи по-благосклонна програма, Левски доста време не можеше да победи в първия кръг, счупихме този карък, всички отбори играят на 200% срещу Левски, сега имаме добър тест срещу добър отбор - мисля, че играят две години вече заедно. Имаме още какво да работим и да надграждаме. Всяко начало е трудно и ще трябва време, докато се стиковат нещата, г-н Генчев избра нова тактика. Г-н Пенев обича да играе атакуващ футбол, открит футбол, надявам се да стане един добър мач и да се поздравим с победа", каза футболистът на "сините" Алекс Колев.

Ръководството на Левски разкри, че всички билети за гостуването в Пловдив, които са били предоставени в официалния магазин, вече са изчерпани. От "Герена" искаха цяла една трибуна, но в крайна сметка им бяха отпуснати 1200 билета - част от гостуващия сектор. Така или иначе - атмосферата в "Лаута" се очертава като да бъде доста добра. Домакинските фенове загряха за двубоя с гостуването на Ботев Пловдив, но след края на мача "смърфовете" оставиха в ужасяващо състояние тоалетните в сектора за гости на "Колежа". Подобен сценарий е малко вероятен сега, тъй като агитките на Левски и Локо са приятелски отношения.

Треньорът на Локо Пловдив - Любослав Пенев планува само една промяна в състава, в сравнение с дербито на града по тепетата, което бе преди седмица. Легендата на българския футбол не остана особено доволен от представянето на Христо Иванов, който бе заменен след час игра в двубоя с Ботев. Не е изключено сега той да остане на пейката за сметка на Ивайло Иванов. Други промени не се очакват, тъй като Пенев е останал доволен от старанието на играчите, които на два пъти бяха догонващи в резултата, но се справиха със задачите си.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
20