Ботев подкрепи Игонен: Готови сме на всичко за тези, които защитават цветовете ни


FUTBOL-TV

Ботев подкрепи Игонен: Готови сме на всичко за тези, които защитават цветовете ни

Ботев Пловдив подкрепи вратаря си Матвей Игонен. След градското дерби с Локомотив треньорът на "канарчетата" Душан Керкез сподели, че по приятелката на футболист в тима е хвърлен домат, вследствие от грешка, която е направил при гостуването на Панатинайкос в Лига Европа

Уважаеми ботевисти,

ПФК "Ботев“ изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и всеки свой играч. Отговорно заявяваме, че сме готови на всичко, за да браним всички, които защитават цветовете на нашия клуб по един или друг начин.
Намираме за крайно неприемливо посегателството срещу футболисти или техните близки на база представянето на състезателите на футболния терен. Не намираме и няма да приемем никакво оправдание за действието на индивиди, които с подобни прояви показват всичко друго, но не и любов към "жълто-черния“ клуб.

Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти. На онези, които милеят за отбора и знаят, че грешките са част от футбола. Онези, които са готови и повече от 90 минути да подкрепят с пълно гърло футболистите на терена. На тях можем само да изкажем своите огромни благодарности.

Готови сме и ще окажем пълна подкрепа на Матвей Игонен в този момент. Разчитаме и на вас, за да покажем, че истинските привърженици на "канарчетата“ знаят какво значи думите "отбор“, "колектив“ и "семейство“.

С уважение,
Ръководството на ПФК "Ботев“

  Сподели
28