Берое и Локо София не си вкараха


FUTBOL-TV

Берое и Локо София не си вкараха

Берое Стара Загора и Локомотив София завършиха наравно 0:0 в среща от втория кръг на Първа лига.

Двубоят започна в бавно темпо, като и двата тима чакаха своя шанс, за да изненадат противниковата защита. Първата добра възможност се откри пред Локомотив София в 13-ата минута, когато Красимир Станоев направи отличен самостоятелен пробив, но останал очи в очи с Артур Да Мота стреля встрани от целта.

В 22-ата минута отново гостите имаха шанс да се разпишат. Юлиан Ненов опита да изненада Мота от далечна дистанция, но стреля неточно. 

Домакините от Берое създадоха първата си по-добра ситуация в 25-ата минута, когато Леандро Годой стреля с глава от няколко метра, като ударът му мина встрани от вратата пазена от Александър Любенов. Малко след това и Алберто Салидо опита да изненада гостите от столицата, но отново без успех.

В 37-ата минута Карлос Алгара отправи удар, който бе спасен от Любенов. Пет минути преди края на първата част двата тима спукаха топката и се наложи играта да бъде спряна. 

В заключителните минути на първата част Хуанка Пинеда бе оставен непокрит, като и в този случай Любенов се справи.

След подновяването на играта Локомотив София започна по-силно. В 54-ата минута Стефан Ламбезе стреля от дистанция, но Артур Да Мота улови.

Берое отговори с плах опит на Пинеда, който бе спасен без проблеми от Любенов.

Последваха възможности пред Станоев от гостите, който стреля неточно, а Пинеда от домакините също пропусна.

Берое имаше възможност да вземе победата в края на срещата, когато Леандро Годой и Енцо Еспиноса не успяха да се разпишат.

  Сподели
18