От Левски ще поискат цяла трибуна за феновете си на „Лаута“


FUTBOL-TV

От Левски ще поискат цяла трибуна за феновете си на „Лаута“

На "Герена“ обмислят сериозно възможността да поискат цялата трибуна на стадион "Локомотив“ в Пловдив, в която се настанява гостуващата агитка, пише "Мач Телеграф“. По-голямата част от нея е заделена за привърженици на "черно-белите“, макар и почти да не се ползва от тях при мачовете с отбори от ранга на Левски и ЦСКА
 
В момента истерията около представянето на Станислав Генчев и компания е голяма и феновете се опасяват, че стотици ще останат извън съоръжението в парка "Лаута“. Както е известно, в събота от Левски се похвалиха, че са продали вече 3000 сезонни карти и без Европа. Освен това регистрираха рекордна печалба в магазина за един ден в петък – 117 000 лева. 
 
Не е ясно обаче дали от Локомотив ще се съобразят със своите гости, макар че и между ръководствата на двата клуба да има взаимно уважение. Собственикът на "черно-белите“ Христо Крушарски дори подкрепяше "сините“ в мачовете от евротурнирите на "Герена“. 
 
Той обаче ще трябва да се съобрази и с мнението на привържениците на Локомотив. Те също са в приятелски отношения със Сектор Б, но няма да са щастливи, ако видят цяла трибуна в синьо и бяло. 

  Сподели
21