Томаш: Казах на момчетата, че искам да си помагат, без значение как ще свърши мачът


FUTBOL-TV

Томаш: Казах на момчетата, че искам да си помагат, без значение как ще свърши мачът

Старши треньорът на Спартак Варна Александър Томаш сподели мнението си след равенство 2:2 срещу ЦСКА1948. 

"Много е дълъг сезонът. Не искам да заблуждаваме никой - имаме много работа. Целта е да стабилизираме отбора, да изградим тим, който е разпознаваем. Собственикът да е доволен от работата, която се върши. Да не сме отбор асансьор - влизаме, издапаме. Няма да е лесно", започна Томаш. 

"Не съм доволен от първото полувреме. Играхме със страх. Условията бяха перфектни. Добър терен - не е като миналата седмица, но съм доволен от точката."

"Казах на момчетата на полувремето, че независимо как ще свърши мачът искам да видя да си помагат, да се опитат да играят футбола, който тренираме, защото на тренировки се стараят всички. Не мога да не бъда доволен, но знам, че сме много далеч от моята представа, която имам в главата", добави треньорът на "соколите".  

"Днес допуснахме доста центрирания от фланга. Играем със схема, с която винаги трябва да затваряме центровката, но това показва, че още имаме колебания в игровия стил и начин, проблеми, които имаме да разрешаваме. От гледна точка на характер съм доволен", каза още той. 

"Няма какво да се лъжем - играем с един от грандовете на българския футбол - променен отбор с нов треньор. Няма да ни е лесно. Точно това са хубавите мачове, в които можем да израстваме. Да покажем, че също искаме да заявим трайно присъствие в елита. Ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си, за да зарадваме привържениците на Спартак", сподели Томаш относно предстоящия мач с ЦСКА

  Сподели
17