Рибарски: Трябва да подобрим взаимовръзките


Н. Гавазов

Рибарски: Трябва да подобрим взаимовръзките

Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски говори след загубата с 0:1 от Арда в Кърджали. Той призна, че трудно може да си обясни защо единственият гол в срещата на Станислав Иванов бе зачетен, при положение, че имаше игра с ръка на Емил Виячки в началото на нападението.

"Като провеждане на мача имахме периоди, в които отстъпихме и такива, в които владеехме инициативата. Доволен съм като игра и поведение, като облик трябва още“, каза Рибарски.

"Ние като клуб и като хора, които сме вътре в клуба, се разграничаваме от коментари за съдийството. Гледах ситуацията. Намира се трактовка със сигурност на играта с ръка. Според мен увеличава обема на тялото. Не разбирам от съдийство. Не искам да го коментирам и да правя оценка. Не мога да си обясня решения от миналия мач и от този. Най-вече за гола. Лакътят е горе. Сигурно ще се намери трактовка да го оправдаят. Мен ме интересува защо губим там топката и получаваме гол“, добави той.

"Днеска имаме дебютант. Тези взаимовръзки първото полувреме не бяха на необходимото ниво. Това е нещото, което трябва да си поставим като задачи. Стигнахме до добри ситуации и не успяхме да отбележим. Надявам се следващите мачове това да го подобрим“, каза още наставникът.

  Сподели
29