Карагарен: Показахме, че сме страхотен колектив


FUTBOL-TV

Карагарен: Показахме, че сме страхотен колектив

Голмайсторът за ФК ЦСКА 1948 срещу Будучност – Бирсент Карагарен, беше доволен след успеха с 1:0 над черногорския съперник от втория кръг за Лига на конференциите.

“Мисля, че доста важно беше днес да победим. Трябваше да вкараме още един гол, за да сме по-спокойни за реванша, който ще е доста тежък. Будучност е доста корав отбор и имаше битка. Отвърнахме и ние със същата агресия и бяхме една идея по-добре от тях и закономерно спечелихме мача днес. Не сме си свършили още работата и ни чака още един мач“.

"Със сигурност имаше напрежение при по-младите, но не само при тях. И при нас има тази тръпка от евротурнирите. Цяла година се борим и това е хубаво чувство, това е доста добро чувство. Младите се представиха днес много добре, но като цяло и целия отбор. Показахме, че сме страхотен колектив, което това ни се отблагодарява“, продължи Карагарен.

"Реваншът там ще е много тежък, те имат доста фенове. Щом са дошли дотук, то там ще има много повече и това ще ги мотивира. Това ще ни мотивира и нас. Ние сме свикнали да играем срещу такива отбори с такива публики. Със сигурност сме доста подготвени. Изкарахме тежка подготовка и сега трябва да берем плодовете. Надявам се да не ни отложат следващия мач у нас, тъй като колкото повече играеш, се чувстваш по-добре“, завърши героят за ЦСКА 1948 в ефира на Диема.

  Сподели
18