Основен играч на Левски под въпрос за следващия мач


FUTBOL-TV

Основен играч на Левски под въпрос за следващия мач

Централният защитник на Левски Келиан ван дер Каап увисна за двубоя от втория шампионатен кръг срещу Ботев Враца. Нидерландецът бе заменен принудително на почивката при успеха с 6:1 над Локо София.

Той е почувствал болки в самото начало на двубоя, които са се усилили до края на първото полувреме. На почивката треньорът Станислав Генчев прецени да не го рискува, тъй като сините се оттеглиха с аванс от 4:1. 25-годишният бранител бе заменен от Борислав Рупанов, който се справи на ниво със задачите си в дясната част на защитата.

Вчера сините започнаха подготовка за сблъсъка с врачани. Нидерландецът обаче не излезе на тренировка със съотборниците си. Според лекарския щаб състоянието му не е толкова тревожно. Но в следващите дни ще се реши как да се процедира с него.

Ван дер Каап е важна част от състава, той е и трети капитан. Генчев разполага с трима основни централни бранители - Келиан, Кристиан Димитров и Цунами. Желанието на наставника е да подсили отбора с поне още един играч за тази зона до края на трансферния прозорец, пише "Тема Спорт".

  Сподели
16