След няма и месец - ново попълнение на Хебър иска да си ходи от Пазарджик


FUTBOL-TV

След няма и месец - ново попълнение на Хебър иска да си ходи от Пазарджик

Хебър се изправи пред неочакван и много сериозен проблем в навечерието на първия мач за новия сезон. "Мач Телеграф" съобщава, че бившият национал Мартин Райнов, който подписа едва преди около месец с клуба, иска да си ходи. Той е обяснил, че не се чувства щастлив в Пазарджик и в момента дори са започнали преговори с ръководството за прекратяване на неговия договор.

Това е голям проблем и за треньора Веселин Великов, който гласеше Райнов за титуляр през сезона. "Вече говорих с Мартин. Каза, че не се чувства щастлив. За повече информация обаче питай ръководството", заяви Великов пред "Мач Телеграф".

Мартин Райнов е на 32 години и има доста сериозна кариера. Той е бил в школата на Янтра и Берое, като именно за старозагорци прави дебют в мъжкия футбол. Обличал е екипите още на Етър, Сливен, Банско, Хасково, Локо ГО, Локомотив Пловдив, Левски, Ашдод, Арджеш Питещ и Локо София.

Футболистът има и 8 мача за националния отбор на България.

Любопитно е, че Райнов напуска израелския Ашдод по същия начин, както сега ще си тръгне от Хебър - след само няколко седмици в отбора, след което отиде в Румъния.

  Сподели
42