Алекс Колев: Баща ми е левскар, този гол е за него


FUTBOL-TV

Алекс Колев: Баща ми е левскар, този гол е за него

Централният нападател на Левски - Александър Колев очаквано остана много доволен след успеха на "сините" с 6:1 над Локо София и призна, че е изключително щастлив от дебюта си за отбора.

"Доста специален мач за мен. Дебют за първия отбор. Една сбъдната мечта. Изключително съм щастлив, че победихме доста изразително. Излязохме като че ли малко отпуснати. Важното е, че успяхме да се вдигнем след гола на противника, да създадем доста положения, забавлявахме се. Когато играем като отбор, мисля, че нещата ще се получават", започна той.

"Доста добра загрявка направихме. Бяхме свежи, бяхме живи. Не мисля, че имаше напрежение. Като получихме гол, ни светна лампичка в главите и показахме характер", допълни Колев.

"Знам какво изисква господин Генчев от мен. Не мисля, че трябва да се напасвам към стила на игра. Мисля, че показахме, че може да се забавляваме в предни позиции", продължи той.

"Имаше доста емоция, нищо че съм на 32 години. Изключително съм щастлив. Искам да посветя гола на баща ми, който е голям левскар", завърши Колев.

  Сподели
18