Лудогорец обяви как няма да допуска фенове на ЦСКА на стадиона в Разград


FUTBOL-TV

Лудогорец обяви как няма да допуска фенове на ЦСКА на стадиона в Разград

Лудогорец съобщава, че касите на улица "Васил Левски" №31 ще отворят в 17,00 ч. в деня на мача с ЦСКА (21 юли, неделя). Поради наложената забрана за гостуващи фенове на противниковия отбор ПФК Лудогорец няма да продава билети за привърженици на столичния отбор. Такива няма да бъдат допускани на стадион "Хювефарма Арена". 

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Важно е да се знае, че стадионът разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

ПФК Лудогорец си запазва правото да продава входни талони само на посетители, притежаващи фенски артикули на шампионите.

Цените на билетите за мача с ЦСКА са както следва:

Сектор "В“ – блокове 1,2,5 и 6 - 15,00 лв.
Сектор "В" - блокове 3 и 4 - 25.00 лв.
Сектор "Б“ (Моци) – 12,00 лв.

Лудогорец напомня, че от всеки продаден билет ще се отделят средства в подкрепа на сдружение“ Аз Вярвам и Помагам“ и техните каузи за децата на България.

  Сподели
32