Бусато: Трябва да се реваншираме на феновете


FUTBOL-TV

Бусато: Трябва да се реваншираме на феновете

Бразилският вратар Густаво Бусато започва шестия си сезон като футболист на ЦСКА, като още в края на миналата кампания той преподписа с клуба за още две години.

"ЦСКА е клуб, който има много голямо значение в моята професионална кариера. Сигурен съм, че ще изживеем още много хубави моменти заедно в този период, който ни предстои", каза бразилецът пред изданието "Асесорио де импренса" в родината си.

"Не направихме добър минал сезон и знаем това. Сега трябва да се реваншираме на феновете и да се представим различно през 2024-25. Работим усилено, изиграхме приятелски мачове и коригирахме каквото трябва. Мисля, че представянето ни ще е много по-добро от миналия сезон", добави 33-годишният вратар.

ЦСКА гостува на Лудогорец в първия кръг в неделя вечерта, но Бусато не е на разположение на новия треньор Томислав Стипич поради наказание.

В края на миналия сезон Бусато счупи неволно челюстта на сънародника си от Черно море Уеслен Жениор де Мело и е наказан за първите три кръга от новата кампания.  Бусато може да дебютира за сезона едва в четвъртия кръг, но бразилецът вече няма гарантирано титулярно място, след като ЦСКА  привлече националния вратар Иван Дюлгеров. 

  Сподели
16