Стипич: Надявам се да бъда мост между миналото и бъдещето на ЦСКА


FUTBOL-TV

Стипич: Надявам се да бъда мост между миналото и бъдещето на ЦСКА

Лудогорец има богат опит в големите мачове, но има и слабости, които футболистите на ЦСКА ще опитат да използват, заяви старши треньорът на "червените" Томислав Стипич на пресконференция преди началото на новия сезон в българския шампионат.

ЦСКА гостува на Лудогорец в неделя от 21:15 часа на "Хювефарма Арена" и според Стипич в този мач няма фаворит.

"Не мисля, че преди тази среща един от двата отбора има предимство, но все пак Лудогорец ще бъдат уморени след тежкия мач в Грузия. Те имат голям опит, но имат и слабости. Наблюдавахме техните мачове от началото на сезона и сме си направили изводи", заяви Стипич на пресконференция преди мача.

"Това е ново начало за нашите футболисти. Влизаме с увереност в този мач и вярвам, че ще постигнем добър резултат", добави той.

"Подготовката бе успешна. Записахме само победи и трябва да стартираме първенството с позитивизъм. Най-важното нещо беше да опозная играчите и да им представя схема, по която искам да играят.

Наясно съм с традициите на ЦСКА. Надявам се да бъда мост между миналото и бъдещето. Надявам се и ръководството да ми осигурява необходимите условия", каза още Стипич.

  Сподели
19