Сираков привика на среща Ел Джемили, има поствен ултиматум към играча


FUTBOL-TV

Сираков привика на среща Ел Джемили, има поствен ултиматум към играча

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е привикал на среща Джавад ел Джемили, твърди "Тема Спорт". Босът на сините е инициирал разговора, за да "издърпа ушите" на играча.

Той е искал да разбере лично на какво се дължи слабата му форма от началото на подготовката. Легендата на столичани дори е заплашил играча с отстраняване от първия отбор, ако не настъпи промяна в отношението му. Футболистът е обещал, че ще подобри представянето си.

Към момента не се очертава 21-годишният футболист да бъде титуляр през започващата кампания. Поне такова е становището на новия треньор Станислав Генчев. Наставникът предпочита Марин Петков и Асен Митков да действат зад гърба на нападателите. Джавад бе неубедителен в контролите, като не взе участие в тази срещу Арда (0:0). Тогава испанецът с марокански корени загряваше и бе готов да се появи през втората част, но наставникът така и не го пусна, ясно показвайки мнението си за него. Светъл лъч бе силното включване на Ел Джемили в последния спаринг срещу Макаби Нетаня (2:2), като той бе в основата на опасностите пред вратата на съперника през втората част.

Лошата форма на Ел Джемили накара шефовете на "Герена" да склонят да го продадат при прилична оферта. Веднага след края на миналата кампания Ел Джемили бе в полезрението на няколко чуждестранни клуба. В Кипър твърдяха, че интерес към него проявява АПОЕЛ Никозия. Испанецът с марокански корени се появи на "Георги Аспарухов" в началото на 2023 година именно от Острова на Афродита. През миналия сезон Ел Джемили бе на терена в общо 35 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Той обаче е много непостоянен. Избухва в някой двубой, а в следващите няколко е незабележим на терена. Така се представяше през цялата предишна кампания. От пристигането си при сините е бил на терена в общо 46 двубоя, като в първи си полусезон не успя да се разпише.

  Сподели
23