Стипич се ядоса за забавената селекция: Реалната цел е сме в топ 5


FUTBOL-TV

Стипич се ядоса за забавената селекция: Реалната цел е сме в топ 5

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич беше видимо изнервен вчера, заради закъсняващата селекция на отбора. "Армейците" имат остра нужда от централен нападател и атакуващи футболисти, а такива така и не идват. Стипич заяви, че с оглед ситуацията, целта пред ЦСКА ще бъде да спечели Купата на България, а в шампионата да намери място сред първите 5 отбора.

"Започва реалният живот - първенството. Тогава е важно да побеждаваме. Да видим какво ще стане срещу Лудогорец. Те са добър отбор, респектирани сме от тях. Шампионатът е дълъг път. Не ме вълнува да се чува гласът ми. Стоя на жеги от 40 градуса и подкрепям отбора си. Наслаждавам се на работата си. Такъв е стилът ми.

Нашите директори работят по селекцията. В различни насоки. Надявам се скоро да има нови футболисти. Знаят какво търсим като попълнения. Ще дадем всичко от себе си да спечелим Купата на България. Такава е ситуацията, че трябва да се борим за Европа и Топ 5 в шампионата. Не говоря за титлата, а за Купата. Реалистичното е това - място в Топ 5. Някои няма да са доволни, но се опитвам да бъда реалист. Имаме силите да сме сред първите 5 отбора в България. Да, феновете ще са изненадани... Ще даваме най-доброто от себе си, но сега това е нашата битка. Но също така, пак казвам - да бъдем реалисти", каза Стипич.

  Сподели
40