От Локо София ще отпуснат повече билети за феновете на Левски


FUTBOL-TV

От Локо София ще отпуснат повече билети за феновете на Левски

Левски открива сезона с гостуване на Локомотив София. Двубоят в "Надежда" е в събота от 21:00 часа. Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в следващите дни и ще бъдат на цена от 20 лева, пише "Тема Спорт".

Талоните за домакинските срещи на "железничарите" ще са по-евтини, като единствено повишаване ще има за двубоите с Левски, ЦСКА и Ботев Пловдив.

Трите тима имат най-голяма фенска маса и винаги секторът за гости бива изпълнен. Такива са очакванията и за предстоящата среща в събота. Ръководството на Локомотив (София) обмисля да отпусне за "сините" привърженици над 2000 билета. През миналата година "железничарите" дадоха на Левски 1300 талона, като този път бройката ще бъде значително увеличена. По този начин ще постъпят и сериозни приходи в касата на домакините. Очакванията са за много повече желаещи фенове на "сините" да присъстват на първия мач за сезона, като запалянковците предвиждат инвазия в "Надежда".

Ходът на ръководството с назначаването на Станислав Генчев за треньор потуши леко напрежението на "Герена", като наставникът и неговият щаб получиха голям вот на доверие. По време на представянето на тима в събота най-много аплодисменти получиха именно 43-годишният специалист и помощниците му Живко Миланов и Дарко Тасевски.

  Сподели
27