Стамен Белчев може да поеме Пирин?


FUTBOL-TV

Стамен Белчев може да поеме Пирин?

Бившият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев е фаворит да поеме Пирин (Благоевград) съобщи "Мач Телеграф". Според информацията шефовете на клуба не са доволни от Александър Бабич и се чудят как да му покажат вратата.

Мнозина смятаха, че той ще си събере багажа, след като не успя да спаси "орлетата" от изпадане, но това не се случи. Напротив, ръководството обяви, че той ще продължи да води отбора и ще се бори за промоция за елита. Резултатите в контролите обаче стреснаха всички в Благоевград. Пирин записа 4 загуби и само 1 победа. Успехът бе над втория тим на ЦСКА 1948. В последната среща обаче "орлетата" бяха разбити от Локомотив (Пловдив) - 0:4.

Запознати твърдят, че при нова издънка Бабич ще бъде изгонен на момента, поста му ще бъде зает от Стамен Белчев. В момента той е свободен агент, след като отказа възможността да продължи да работи с втория тим на ЦСКА. Преди това той завърши сезона при мъжете на "червените", където замени Нестор Ел Маестро. Белчев не за пръв път се спряга за Пирин, но сега нещата ще се осъществят.

  Сподели
57