Левски се измъчи срещу Славия (видео)


В. Мухарски

Левски се измъчи срещу Славия (видео)

Левски победи Славия с минималното 1:0 в мач от първи кръг на родната "А" група. Двубоят бе интересен и предложи доста интересни моменти.

Левски започна по-активно и изпусна няколко добри ситуации в началните минути. В 7-ата минута хубав удар на Мюлдер с левия крак попадна в напречната греда. Малко по-късно Арш стреля с глава, но топката излезе в аут. Следващата атака бе за Славия, но ударът на Жуниор попадна право в ръцете на Илиев.

В 26-ата минута Калво намери отлично Цветков, който без проблеми вкара за 1:0. През втората част двата тима играха доста по-грубо и реферът показа много жълти картони.

В 67-ата минута Галин Иванов бе съборен от Лъчо Балтанов в наказателното поле, но съдията не даде дузпа за Славия. В 69-ата минута Тони Калво си изкара глупав втори жълт и съответно червен картон. По този начин "сините" доиграха мача с човек по-малко.

В 75-ата минута Видович нацели гредата. В добавеното време Галин Иванов пропусна златен шанс да изравни, след като вместо да бие от добра позиция реши да подаде и това се оказа грешното решение. Малко по-късно Башлиев не успя да реализира от чиста позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
224