Ачиари след загубата от ЦСКА: Видях и няколко хубави неща от нашия тим


FUTBOL-TV

Ачиари след загубата от ЦСКА: Видях и няколко хубави неща от нашия тим

Старши треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари коментира поражението с 0:3 от ЦСКА в приятелска среща, която се изигра в Банско.

"Видях няколко хубави неща в този мач. Ние в тази подготовка търсим добри противници. Ние гледаме да играем с отбори, които движат бързо топката. Това е от полза за нас. Гледаме да сме във форма с мачове с елитни отбори. Затова ще играем с отбори от елита, за да сме във форма и търсим да се подготвим по най-добрия начин за първия мач от шампионата“, заяви Хосе Луис Ачиари.

"Предния мач имахме много ситуации за гол, но този мач имахме много малко, но трябва да знаем как да вкараме гол, за да печелим точки по време на сезона. Последните седмици тренировките бяха изцяло физически и сега вече търсим подготовка за първия мач в първенството. Ние търсим да вкараме голове. Това е един процес и трябва да се представяме по-добре“, каза още той.

"Най-важното е, че като свърши мача всички се поздравиха. Нашият отбор се представя добре, играчите растат и това е важното за нашия отбор. Има нови играчи, които са дошли. Ние искаме да играем срещу противници като Ботев, Локомотив и ЦСКА, за да може новите играчи да видят какво е нивото на първенството в България. Трябва да се подобрим във всеки един компонент от играта“, завърши Хосе Луис Ачиари.

  Сподели
40