В Левски търсят още защитник и халф


FUTBOL-TV

В Левски търсят още защитник и халф

В Левски ще направят всичко възможно, за да форсират и привличането на защитник. Както е известно, Станислав Генчев се обяви, че ще се оглежда за играч с параметрите на Хосе Кордоба, но това бе казано някак между другото. Сега обаче на "Герена" искат да вземат мерки, за да се подобри играта в отбрана. Самият Генчев не бе доволен от представянето на тима в този аспект, въпреки гръмката победа с 5:0 над Септември. До попадението на Асими Фадига за 1:0, гостите от полите на Витоша излязоха та два пъти в опасна близост до Пламен Андреев и по чудо не откриха резултата. И Генчев не го спести на играчите.

На този етап като централен защитник се изявява Ценами, тъй като отборът няма друг изявен играч със силен ляв крак. Освен това в отбрана бе върнат и Борислав Рупанов, защото бил играл като такъв при идването си в школата на "Герена", но при мъжете дебютира като централен нападател.

Приоритет на "сините" иначе бе привличането на централен халф, който да вдигне агресията в средата на терена. Но такава липсва и от страна на бранителите, които доста леко подхождат към съперниците си.

  Сподели
31