Гонзо нападна медиите за отпадането на Левски от Лига Европа


В. Мухарски

Гонзо нападна медиите за отпадането на Левски от Лига Европа

Главният мениджърът на Левски Георги Иванов заяви на пресконференция преди мача със Славия, че медиите са виновни за слабото представяне на отбора.

"Трябва да забравим случилото се преди 4 дни и да гледаме напред. Иво Иванов няма да може да играе срещу Славия, но при всички положения няма да излезем без защитник. Сержиньо направи нещо, което е недопустимо за футболист с неговия опит. Но дайте да не се нахвърляме така към футболистите, а и към мен. Използвате силни епитети и обиди. И аз мога да дам пресконференция и да използвам същите епитети по ваш адрес. Ако сте нормални хора, ще разберете, че в спорта и във футбола, не винаги може да се печели. Бъдете по-умерени, нека си имаме уважението. Дайте да си имаме уважението”, заяви Иванов.

"Нормално е да има критика, но тя да е градивна. Аз ви уважавам, но още малко и ще спра да го правя. За мен няма проблем да пишете глупости и още 15 тъпотии, но младите момчета се влияят. Съсипахте ги за 3-4 дни. Давате крайни оценки след само един мач. Но пишете каквото искате. Определени медии подклаждат огъня и искат други хора вместо мен. За тях всичко в Левски е провал и си мислят, че с някои хора Левски започва и свършва", каза още Иванов.

"Направил съм много за този отбор, а на някои хора още не можем да им оправим бакиите. Не използвайте епитети и не обиждайте футболистите - това искам да кажа, а не да не пишете против мен. Всяка една загуба ми тежи. Никога не сте писали добро за мен. Явно трябва да се хваля, за да го направите, но няма значение", продължи треньорът на Левски.

  Сподели
142