Локо София остана без своя капитан


FUTBOL-TV

Локо София остана без своя капитан

След 9 години и 168 мача с първия отбор, капитанът Красимир Милошев поема по своето ново предизвикателство, а ръководството на клуба пожелава още веднъж успех на Краси в следващата му дестинация, съобщи официалната страница на Локомотив София. 24-годишният футболист е с изтичащ договор и по всяка вероятност ще продължи кариерата си в чужбина.

Той използва официалната страница на столичния Локомотив, за да благодари на публиката, на ръководството и на съотборниците си за времето в "Надежда":

"След 9 години дойде време да кажа "довиждане" на моя любим отбор. Отбор, благодарение на който израснах не само като футболист, а и като човек. Отбор, който даде старт на кариерата ми и ми позволи да разкрия потенциала си. За мен беше чест да имам възможността да бъда капитан на този велик отбор", започна Милошев своето обръщение.

"Искам да благодаря на всички мои съотборници, които бяха винаги до мен и ме подкрепяха през тези години. Благодаря на собственика Иван Василев за предоставената възможност и за вярата в мен. Благодаря и на всички фенове, които бяха непрестанно до нас и ни подкрепяха във всеки един мач. Локомотив остава отборът в моето сърце. Отборът, който ме научи на всичко, което мога днес и ми показа какво е да си част от червено-черната магия".

По неофициална информация Милошев ще продължи кариерата си в Близкия Изток и по-точно в първенството на Катар.

  Сподели
62