Дерменджиев: Доволни сме от контролата


Н. Гавазов

Дерменджиев: Доволни сме от контролата

Старши треньорът на Лудогорец  Георги Дерменджиев сподели мнението си за победата с 5:0 над словенския Приморие в контролна среща.

"На този етап, на който се намира, съм доволен от контролата. Имаме много неща, които да подобряваме. И функционалните възможности, и играта с топка. Имаме още време, не е достатъчно, но ще се постараем да ги направим и отборът да изглежда по-добре“.

"Очакваме новите играчи още в следващите контроли да влязат в игра. Спас Делев се бяхме разбрали единствен да изиграе целия мач, а другите по 45 минути. Като начало мисля, че е добре. Младите участват много активно в тренировъчния процес. Те са на по 16 години, но смелостта и таланта, който имат, ще го развият правилно“.

"Много път го повтарям, че ние сме клуб, в който, когато всичко приключи, ще го обявим“, заяви Дерменджиев относно евентуални нови попълнения.

"Точно така. Целта е една. Но това са много добри и отбори и всички искат да преминат тези фази и трябва да сме концентрирани. Новият вратар има нужда от адаптация към играта на отбор, но той е при нас, защото има качества“, завърши наставникът на "орлите“.

  Сподели
37