Иван Колев е новият треньор на Локо София


FUTBOL-TV

Иван Колев е новият треньор на Локо София

Старши треньорът Иван Колев се завърна начело на Локомотив София, обявиха официално от клуба малко над един час преди началото на лятната подготовка. 

Опитният специалист, за предстоящото назначение на когото БТА писа през миналата седмица, заменя на поста Красимир Балъков, който се нае с нелеката задача да спаси отбора в доста труден момент. В щаба на Колев влизат още Юлиян Петков, който ще бъде негов помощник, Владимир Манолков, който ще отговаря за подготовката на вратарите, както и кондиционният специалист Николай Георгиев.

Ръководството на клуба благодари на Красимир Балъков, Георги Сърмов, Армен Амбарцумян и Светлин Спасов за положения труд да запазят елитния статут на отбора и им пожелава бъдещи успехи.

След доста трудна и турбулентна пролет през сезон 2023/24, отборът на Локомотив (София) се нареди на 12-о място в крайното класиране.

Официално с Локомотив (София) се разделиха халфовете Антони Иванов, който замина за румънския Херманщат, както и Симеон Мечев. Третият вратар Никола Кръстев пък се премести в Монтана. Състава напускат и Бабукар Гайе и Димитър Митков, чийто контракти изтекоха и не бяха подновени, както и Карлос Франса и Красимир Милошев, които предпочетоха да продължат кариерата си в чужбина, въпреки желанието на клуба те да подновят своите договори.

  Сподели
46