Ботев Враца с нова емблема


FUTBOL-TV

Ботев Враца с нова емблема

След оспорвано съревнование Ботев Враца вече има нова емблема. За по-малко от седмица любимият отбор на врачани получи над 100 предложения за ново лого. Комисията бе поставена пред трудния избор да оцени най-добрия дизайн. Сред десетките креативни идеи, най-добрият в съревнованието е не Теодора Цветкова. Младата дизайнерка е от Враца, на 22 години, завършва Математическата гимназия, а след това продължава своето обучение в Техническия университет в София. В момента е последна година в специалност “Технически мениджмънт и бизнес информационни системи". Активно се занимава с дигитален маркетинг и работи с фирми от Враца и страната.

При изработването на емблемата, Теодора решава да запази кръглата форма от юбилейното лого на клуба и лъвчето - което е основен елемент. В логото е включено знамето “Свобода или смърт" и Врачанският Балкан. Допълнителен елемент в новата емблема е лавровият венец, символизиращ победата.

Президентът на Ботев Враца - Вангел Вангелов благодари на младата дизайнерка и заяви, че съвместното й сътрудничество с клуба ще бъде надградено.

  Сподели
60