Загорчич: Ако можем да се класираме за евротурнирите, ще бъде идеално


FUTBOL-TV

Загорчич: Ако можем да се класираме за евротурнирите, ще бъде идеално

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич говори пред медиите преди началото на лятната подготовка на Славия. Специалистът разкри, че Тони Тасев и Галин Иванов ще продължат да носят екипа на “белите", а целта относно селекцията е привличането на нов централен нападател.

“Ако можем да се класираме за евротурнирите, ще бъде идеално за всички тези момчета в отбора. Искаме да се подготвим добре, да влезем здраво в първенството и да печелим мачовете ни. Правим всичко възможно да развиваме младите от нашата школа. Винаги има интерес към нашите футболисти, но това са въпроси към шефовете. Свикнали сме с това нещо. Не гледаме толкова напред. Мислим за първия мач срещу Крумовград, нека първо там спечелим точките, а след това и за останалите ни противници. Колкото по-големи са амбициите, толкова е по-сериозно и напрежението", заяви Загорчич пред медиите на стадион “Александър Шаламанов".

Халфът Исак Соле, който игра в Славия през миналата пролет, е пред трансфер в турския Гьозтепе.

“Тони Тасев и Галин Иванов остават тук с нас. Търсим и млади футболисти, опитваме се да ги развиваме. Най-важно е да намерим централен нападател. Ще имаме нужда от централен защитник и халф. В средата на терена имаме достатъчно хора. Ако не намерим, няма да се притесняваме", каза още Златомир Загорчич.

Седем от футболистите на Славия, включително Светослав Вуцов и Ертан Томбак, които бяха с националните отбори на България преди няколко седмици, са получили допълнителни дни почивки и ще се присъединят към “белите" за лагера в Банско, започващ на 17 юни.

Трима играчи са на проби при “белите" и в близките дни ще стане ясно дали ще изкарат цялата подготовка с тима.

  Сподели
48