Дерменджиев: Изиграхме повече мачове от Черно море и ЦСКА


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Изиграхме повече мачове от Черно море и ЦСКА

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше категоричен, че шампионите ще привлекат още футболисти през това лято. Разградчани започнаха подготовка в понеделник, като на този етап имат само едно ново попълнение в лицето на германския вратар Хендрик Бонман.

"Колкото по-късно дойдат новите попълнения, толкова по-трудно се адаптират, но ще направим всичко възможно, за да ги приобщим. Няма лесен път и дано успеем в Шампионска лига. Ще привлечем още футболисти. Ние имаме достатъчно на всички постове, но ще вземем нови с по-голяма класа. Ще налагаме и български футболисти", каза специалистът.

Той даде яснота как ще протече подготовката на разградчани, които на 14 юни заминават на лагер в Австрия.

"Когато се приберем от Австрия, ще изиграем една контрола тук в България. Времето за работа е много малко и е съобразено с паузата за играчите. Трудна година и тежка програма имахме. Изиграхме 58 мача, Черно море е с много по-малко. От ЦСКА също може да проверите колко мачове повече сме направили. Знаете колко тежко е да се изиграе един такъв сезон, как се натоварват играчите", допълни той.

Първият официален мач на разградчани  през новия сезон ще бъде на 9/10 юли в квалификациите на Шампионската лига, жребият за които ще бъде на 18 юни.

  Сподели
48